Embodiment

 

'Het lichaam vertelt wat woorden niet kunnen zeggen'

'Alleen dat wat er mag zijn zoals het ècht is, kan geheeld worden'

                                       

Het lichaam als toegangspoort tot persoonlijke groei op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch vlak.

Deze sessie is nuttig om dieper in te voelen bij fysieke klachten (al dan niet chronisch) en/of emotionele, mentale, energetische klachten.  Ook als je meer bewustzijn en contact wil creëren met jezelf en je lichaam, als ondersteuning in bepaalde processen, als zelfzorg, een moment voor jezelf. 

Vertrekkend vanuit 'embodiment'.  Het begint met jezelf toelaten, toelaten om te voelen.  Te zijn in het hier en nu met alles wat er is.  Een proces van vertragen, bewust voelen, ervaren in je lichaam, in jezelf.  Wat leeft er? Wat wil gevoeld, gezien worden?  

Vanuit deze bewustwording en bewuste beleving van je lichaam, van jezelf, kan transformatie ontstaan.  Afgestemd op jouw intenties, doelen en je situatie, ondersteun ik je in dit proces.  Er ligt ongelooflijk veel wijsheid in ons lichaam opgeslagen die geboren wilt worden.  Het is je gids en spiegelt je feilloos in jouw proces.  Het weet altijd wat je nodig hebt om je zelfhelend vermogen te versterken en weer balans te vinden.  

Belemmerende patronen, dieperliggende problemen , oude pijnen worden getransformeerd.  Gestagneerde energie kan weer gaan stromen.  Kom weer dichter bij je ware zelf, je kracht, je levensenergie.  Voel je eigen veiligheid.  Vertrouw weer op je intuïtie, je gevoel, je eigen wijsheid.  Sta steviger in het leven en leef ten volle.

                                                     

'Vulnerability is the birthplace of love, belonging, joy, courage, empathy and authenticity.

                           

Authenticity is de the daily practice of letting go who we think we're supposed to be and embracing who we are.

                                   

Connection is the energy that is created between people when they feel seen, heard and valued.'

Brené Brown