Persoonlijke groei

 

'Het lichaam vertelt wat woorden niet kunnen zeggen'

'Alleen dat wat er mag zijn zoals het ècht is, kan geheeld worden'

 

Het lichaam als toegangspoort tot persoonlijke groei op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch vlak.

Ons lichaam bezit een enorm rijke wijsheid.  Het weet altijd wat het nodig heeft om bepaalde overlevingsmechanismen te ontkrachten en het zelfhelend vermogen te versterken. 

Afgestemd op jouw intenties, doelen en je situatie, ondersteun ik je in jouw proces.  Je lichaam vormt het vertrekpunt in je persoonlijke ontwikkeling.  Het lichaam vertelt vaak wat woorden niet kunnen zeggen. Het is je gids en spiegelt je feilloos in jouw proces.  Een proces van vertragen en bewust voelen.  Belemmerende patronen, dieperliggende problemen , oude pijnen worden getransformeerd.  Gestagneerde energie kan weer gaan stromen.  Kom weer dichter bij je ware zelf, je kracht, je levensenergie.  Vertrouw weer op je intuïtie, je gevoel, je eigen wijsheid.  Sta weer steviger in het leven en leef ten volle.

Deze sessie is nuttig om dieper in te voelen bij fysieke klachten (al dan niet chronisch) en/of emotionele, mentale, energetische klachten.  Ook als je meer bewustzijn en contact wil creëren met jezelf en je lichaam, als ondersteuning in bepaalde processen, als zelfzorg, een moment voor jezelf.  

 

'Vulnerability is the birthplace of love, belonging, joy, courage, empathy and authenticity.
Authenticity is de the daily practice of letting go who we think we're supposed to be and embracing who we are.
Connection is the energy that is created between people when they feel seen, heard and valued.'

Brené Brown