Afspraak & info

Behandelingen gebeuren enkel op afspraak.

Afspraken kunnen online of telefonisch gemaakt worden.  (Integral Pelvic Therapy kan niet online geboekt worden, het intakegesprek wel)

Heeft u een dringende klacht en kan u online niet meteen terecht, neem dan telefonisch contact op of per mail.  Dan kijken we of je toch niet sneller terecht kan.  Ik werk ook met een wachtlijst: hiervoor kan je een mail sturen met de momenten die voor u passen, vermeld ook zeker je telefoonnumer.  Mocht er dan iets vrijkomen, neem ik contact met je op.   Baby's met dringende klachten worden steeds zo snel mogelijk geholpen!

U heeft geen doktersvoorschrift nodig.

Wanneer je verhinderd bent, gelieve minstens 48u op voorhand telefonisch te verwittigen.   Zo kunnen andere patiënten met dringende  problemen sneller geholpen worden.   Niet tijdig geannuleerde afspraken worden aangerekend.  Ben je te laat voor een afspraak, dan wordt deze tijd helaas in mindering gebracht op je normale behandelingstijd.

Voor het intakegesprek Integral Pelvic Therapy ontvang ik je ingevulde intakeformulier (wat je ontvangt na het maken van een afspraak) graag 48u op voorhand.  Hou hier dus rekening mee als je online een intakegesprek boekt.

De praktijk specialiseert zich in het behandelen van vrouwen & baby's. Mannen en kinderen verwijs ik graag door naar collega's die daar meer expertise in hebben.

                                        

Tarieven

Betalen kan:

  • cash
  • betalingsapp

Als erkend osteopaat D.O. voorziet de mutualiteit een gedeeltelijke terugbetaling van 10€/behandeling, tot max 5 behandelingen per jaar.  Sommige mutualiteiten bieden een extra verzekering aan, waardoor verhoogde terugbetaling mogelijk is.

Na 18u geldt er een avondtarief van + 10€.

Tarieven osteopathie 

  • Osteopathie (1u) 70€
  • Osteopathie duo moeder-baby (tot 6 maanden postnataal) (2u) 135€
  • Urogenitale osteopathie (1u) 80€

Tarief Embodiment

  • Embodiment (2u) 135€

Tarieven Integral Pelvic Therapy® 

  • Intake (1u)  65€
  • Sessie (2u met uitloop van max 30min) 190€

Omdat één sessie Integral Pelvic Therapy® vaak niet voldoende is om een probleem diepgaand te kunnen behandelen, bied ik hier trajecten voor aan.  Een traject start vanaf minimum 3 sessies, of meer naargelang je eigen behoefte.  Je ontvangt een korting van 10% op de totaalprijs als je vooruit betaalt. Maximum 6 maanden tussen elke sessie bij het aangaan van een traject, dit om de diepgang en meerwaarde van een traject te behouden.  Trajecten worden niet terugbetaald als deze niet volledig opgenomen worden.  Voor het intakegesprek Integral Pelvic Therapy ontvang ik het ingevulde intakeformulier (wat je per mail ontvangt na het maken van een afspraak) graag 48u op voorhand.  Hou hier dus rekening mee als je online een afspraak boekt voor een intakegesprek.

IBAN: BE40 7350 2070 7363  -  BIC: KREDBEBB

Contact

Katrien Verhenneman, Osteopate D.O.

Hendrik Consciencestraat 9

3970 Leopoldsburg (B)

Tel: (+32) 011/ 75 72 95

info@derodemaan.be

Ondernemingsnummer: 0822.739.449

IBAN: BE40 7350 2070 7363  -  BIC: KREDBEBB

 

 

Disclaimer: Ik ben osteopaat met achtergrond als vroedvrouw, maar ik ben geen arts. Ik beweer niet dat ik alle problemen die je ervaart kan diagnosticeren of behandelen. Als ik het noodzakelijk acht, behoud ik me het recht om je niet te behandelen, of adviseer ik je om verdere hulp te zoeken bij een arts,  een andere therapeut of gezondheidswerker.